Vill du börja äta nyttig mat behöver det inte innebära tråkig mat. Du behöver till exempel inte leva på havregrynsgröt och vatten. En bra och nyttig diet är en variation av olika proteiner och mineraler som du behöver få i dig.

Tips när du ska äta ute

Gillar du till exempel pizza går det att byta ut några ingredienser till nyttigare alternativ. På så sätt kan du fortfarande äta din favoriträtt och ändå hålla dig till din diet. Hos många pizzerior som Pizzeria Sundsvall kan du nuförtiden välja vad din pizza ska innehålla. Det har med andra ord blivit mycket lättare att äta nyttigare även om du äter ute. Genom att byta ut vissa ingredienser mot kalorisnåla alternativ kan du äta med gott samvete. Du kan även välja att skippa osten på pizzan då det är den stora boven.

Ät pizza till lunch

Ett enkelt och snabbt lunchalternativ är att göra pizza av knäckebröd och fylla med egen topping. Då får du ett hälsosamt alternativ som passar perfekt när tiden inte räcker till. Känner du dig fortfarande inte mätt kan en grön smoothie göra susen. Du kommer garanterat att hålla dig mätt under dagen. I din smoothie kan du ha vilka grönsaker du vill.

Snabba nyttiga mellanmål