Har du funderat på att odla egna grönsaker? I sådana fall kommer du att göra en stor positiv påverkan på både hälsa, miljö och plånbok. För att odla behöver du egentligen ingen trädgård, men visst kommer det underlätta med rätt förutsättningar. Om du bara lägger ner lite tid och skaffar dig kunskap kan du till och med odla på din egen balkong. Grönsakerna blir precis lika fina på balkongen som i trädgården.

Du har säkerligen redan förstått att det finns en hel del fördelar med att odla egna grönsaker, istället för att köpa i butik. För att kunna odla behöver du naturligtvis först och främst se till att du har rätt fröer. Hos onlinebutiken Florea kan du köpa allt från paprikafrön till squash, tomater, spenat, bifftomat, morötter, kryddtimjan och mycket mer. Du kan även köpa bra redskap som underlättar plantering och skörd. När du har allt du behöver är det bara att sätta igång, så att du kan få en hälsosammare livsstil och kost!==

3 stora fördelar med egenodlade grönsaker

1. Du kan vara säker på att alla grönsaker och örter är helt ekologiska och fria från kemikalier.

2. Eftersom det inte finns några kemiska ämnen med i odlingsprocessen får du grönsaker som är mycket mer näringsrika och hälsosamma för din kropp.

3. Du sparar in en hel del pengar! Visst är det enklare att springa ner till ICA för att köpa paprika, men paprika i butik är också ganska dyrt och kommer inte gynna ditt bankkonto.