Det är en fantastisk möjlighet att kunna få frukt levererad direkt till en arbetsplats eller ett event. Med hjälp av fruktleveransen.se levereras färska och fina frukter vid beställning. Fruktens stora betydelse för hälsan är ett enkelt sätt att värna om varandra och energin fylls på under dagen. Det finns dessutom olika sorters fruktkorgar att välja mellan, vilket gör det möjligt att själv välja och variera beställningen.

En påminnelse skapar rutin

Ibland glöms den dagliga frukten bort när det finns så mycket annat att göra. Med frukt från fruktleveransen.se på bordet är det lättare att komma ihåg. Packa ner en frukt i väskan och ät när du vill eller hinner. Variera sorter för att inte tröttna och testa att kombinera med annan mat, till exempel i en smoothie, fruktsallad eller i en matig sallad.

Så kan en fruktkorg beställas

En beställning från fruktleveransen.se kan varieras efter smak och behov. Både innehåll, mängd och antal leveranser kan anpassas enligt önskemål. Det finns både exotisk frukt och klassiker med banan, päron och äpplen. Utöver detta går det att välja säsongens frukt och ekologisk odlad frukt. Vissa frukter går även att köpa i lösvikt. Andra alternativ som erbjuds är storpack i kartong, liksom en personlig färdigpackad fruktpåse att ta med i farten. En arbetsplats kan även beställa ett abonnemang, men kan fortfarande bestämma vilken frukt och hur ofta leveranserna sker.

Ha koll på kosten

Med olika matvanor är det svårt att hålla koll på vad som hamnar på tallriken. Många både vuxna och barn äter alldeles för lite grönsaker och frukt i sin vardag. Enligt Livmedelsverkets tips behöver vuxna äta 500 g frukt och grönsaker varje dag. Det skulle till exempel kunna vara två nävar grönsaker och tre frukter. Variation är alltid bäst när det gäller mat för att få i sig de flesta näringsämnen. Dessutom finns det andra nyttiga näringsämnen, bland annat antioxidanter, fibrer och nyttiga kolhydrater.

Näringsrika livsmedel